Veganistisch eten; een plantaardig dieet weekmenu

9.95

Categorie:

Beschrijving

Wil je beginnen met veganistisch eten? Dit kan een hele omschakeling zijn. Zeker wanneer altijd vlees, vis, eieren en zuivel hebt gegeten.

Wat kun je vinden in dit weekmenu

In dit plantaardig dieet weekmenu vind je drie vegan recepten per dag. Dus iedere dag 3 gezonde vegan recepten; ontbijt, lunch en diner. Daarnaast vind je een recept voor een heerlijke gezonde veganistische snack waar je de hele week van kan genieten. Elk recept is glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers en natuurlijk vegan. Alle ingrediënten vind je in de boodschappenlijst aan het eind van dit voedingsschema.

Als laatste bevat dit plantaardig dieet weekmenu een ratiosysteem. Dit vegan weekmenu is opgebouwd voor 1 persoon, tenzij anders aangegeven. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde behoefte. Daarom is het belangrijk om je behoefte te bepalen en aan de hand daarvan de hoeveelheden die je eet. Onthoud wel dat ieder lichaam anders is. Luister daarom altijd naar je eigen lichaam. Heb je nog steeds honger? Maak dan nog een portie. Is het te veel voor je? Eet dan minder. Zo simpel is het. Niemand kan voor jou bepalen hoeveel je moet eten en honger lijden is niet het doel van dit voedingsschema. In verloop van tijd zul je zien dat je jouw lichaam precies leert kennen en weet wat het dagelijks nodig heeft.

Gezonde recepten voor iedereen die geen tijd heeft om uren in de keuken te staan.

Niet iedereen heeft zin en tijd om uren in de keuken te staan. Toch vragen vegan recepten vaak net wat meer tijd dan kant en klaar maaltijden. Voor veel mensen de valkuil. We roepen allemaal dat mealpreppen de oplossing is. Zeker waar. Maar waar begin je? In dit plantaardig dieet weekmenu ga ik je daar per dag bij helpen. Iedere dag vind je snelle gezonde vegan recepten en een uitleg over de voorbereiding. En geloof me het valt reuze mee. Gemiddeld twee keer per week moet er wat voorbereid worden wat max. 30 minuten van je tijd kost.

Een weekmenu voor iedereen die net begint aan een gezonde leefstijl en niet weet waar te beginnen

Beginnen met veganistisch eten kan lastig zijn. Er is ongelofelijk veel informatie te vinden op het internet en je krijgt alleen maar voorbeelden van mensen te zien die dit vegan dieet al bereikt hebben. Niemand verteld jou hoe je daar moet komen. Via dit plantaardig dieet weekmenu en mijn online coaching ga ik jou helpen met de “hoe-vraag”. Hoe kun jij een gezond eetpatroon integreren in jou leefstijl en het vegan dieet eigen maken.

Wil je afvallen?

Dit voedingsschema is niet percé gemaakt om af te vallen. Dit schema is gemaakt om jou te inspireren en op weg te helpen naar een gezond eetpatroon. Toch gaat afvallen en gezond eten vaak samen. Een gezond lichaam zal bijna nooit overgewicht hebben.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veganistisch eten; een plantaardig dieet weekmenu” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *