Gezond eetschema per dag; weekmenu

9.95

Categorie:

Beschrijving

Een gezond eetschema, per dag 3 recepten helemaal voor jou uitgewerkt. Het liefst willen we allemaal gezond eten. Toch kan een  gezond dieet lastig zijn. Zeker een eigen voedingsschema maken zorgt voor uitdagingen. Er is veel informatie te vinden op het internet. Wat is waar en wat is niet waar? En waar begin je? Wat werkt voor jou? Waar vind ik gezonde recepten? Allemaal vragen die door je hoofd kunnen spelen.

Wat kun je vinden in dit weekmenu

In dit voedingsschema vind je gezonde recepten en een eetschema per dag. Dus iedere dag 3 gezonde recepten; ontbijt, lunch en diner. Daarnaast vind je een recept voor een heerlijke gezonde snack waar je de hele week van kan genieten. Elk recept is glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers en heeft een vegetarische optie. Alle ingrediënten vind je in de boodschappenlijst aan het eind van dit voedingsschema.

Als laatste bevat dit voedingsschema een ratiosysteem. Dit gezonde eetschema is opgebouwd voor 1 persoon, tenzij anders aangegeven. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde behoefte. Daarom is het belangrijk om je behoefte te bepalen en aan de hand daarvan de hoeveelheden die je eet. Onthoud wel dat ieder lichaam anders is. Luister daarom altijd naar je eigen lichaam. Heb je nog steeds honger? Maak dan nog een portie. Is het te veel voor je? Eet dan minder. Zo simpel is het. Niemand kan voor jou bepalen hoeveel je moet eten en honger lijden is niet het doel van dit voedingsschema. In verloop van tijd zul je zien dat je jouw lichaam precies leert kennen en weet wat het dagelijks nodig heeft.

Gezonde recepten voor iedereen die geen tijd heeft om uren in de keuken te staan.

Niet iedereen heeft zin en tijd om uren in de keuken te staan. Toch vragen gezonde recepten vaak net wat meer tijd dan kant en klaar maaltijden. Voor veel mensen de valkuil. We roepen allemaal dat mealpreppen de oplossing is. Zeker waar. Maar waar begin je? In dit voedingsschema ga ik je daar per dag bij helpen. Iedere dag vind je snelle gezonde recepten en een uitleg over de voorbereiding. En geloof me het valt reuze mee. Gemiddeld twee keer per week moet er wat voorbereid worden wat max. 30 minuten van je tijd kost.

Een weekmenu voor iedereen die net begint aan een gezonde leefstijl en niet weet waar te beginnen

De weg vinden naar gezond eten kan lastig zijn. Er is ongelofelijk veel informatie te vinden op het internet en je krijgt alleen maar voorbeelden van mensen te zien die dit voedingspatroon al bereikt hebben. Niemand verteld jou hoe je daar moet komen. Via deze voedingsschema’s en mijn online coaching ga ik jou helpen met de “hoe-vraag”. Hoe kun jij een gezond eetpatroon integreren in jou leefstijl en dadelijk jou eigen voedingsschema maken.

Wil je afvallen?

Dit voedingsschema is niet percé gemaakt om af te vallen. Dit schema is gemaakt om jou te inspireren en op weg te helpen naar een gezond eetpatroon. Toch gaat afvallen en gezond eten vaak samen. Een gezond lichaam zal bijna nooit overgewicht hebben.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gezond eetschema per dag; weekmenu” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *