Fijne website en shop: EetPaleo.nl

Ik krijg regelmatig vragen van mensen of ik soms nog meer goede websites weet. Leuke blogs, waar je lekker veel recepten kan lezen of wat nu een goed kookboek is. Er is naam die ik hier standaard roep: EetPaleo van Marinka Appel – Bil! Waarom deze site vandaag een eervolle vermelding krijgt, leg ik je graag uit!
(TIP: check ook de kortingscode onderaan voor de EetPaleo Winkel!)

Wat vind ik leuk aan EetPaleo?

Toen ik 4 jaar geleden noodgedwongen op zoek moest naar nieuwe recepten die gluten, lactose en maisvrij zijn, kwam ik op het spoor van Paleo. Dit is een leefwijze gebaseerd op het dieet van onze over overgrootouders. Die los van gevarieerd, gezond en heel lekker dus ook nog eens helemaal past binnen mijn dieet!

Op de site kan je enorm veel lekkere recepten terug vinden, gratis en voor niets. Je leest er heel veel tips en leuke (herkenbare) blogs. De Paleo leefwijze zelf gaat veel verder dan het schrappen van pakjes en zakjes en op EetPaleo kan je daar desgewenst ook alles over lezen. Maar: het is geen heilige graal en dat spreekt mij juist zo aan.

eetpaleo-pap

Paleo op jouw manier

De een volgt Paleo voor de leuke recepten, om wat gezonder en gevarieerder te leven of omdat je op zoek bent naar een leefwijze die je helpt meer in het hier en nu te zijn. En al die redenen zijn oké binnen Paleo.
Zo heb ik van Marinka geleerd niet alleen te kijken naar eten dat jou voedt of om je blind te staren op calorieën tellen, maar ook wat voeding verder met jou doet. Wordt je er heel blij van of juist heel gestresst? Ook dit heeft impact op hoe je je voelt!
Ongeacht wat jouw reden ook is, ga eens lekker rondneuzen op de site voor heel veel kookinspiratie en neem ook zeker eens een kijkje in de EetPaleo winkel. Zelf heb ik daar mijn Bentgo lunchtrommel voor mijn zoon vandaag (ideaal ding!!), hele handige siliconen spatels (zijn na maanden intensief bakken alsnog helemaal nieuw) en rvs thermosflessen die je drankjes echt heel lang koud houden of je soep extra lang warm.

Ook vind je daar de kookboeken van Marinka, de Paleo Traktaties (lees hier een recept terug van de hemelse Nutella taart) en Paleo in 7 stappen, zijn echt mijn kookbijbels!

eetpaleo-maaltijd

Leuke kortingscode voor de EetPaleo Winkel!

Omdat het deze week de Paleo Themaweek is hier op de site, mag ik een mooie kortingscode van 10% weggeven. Gebruik tot 11 juni “hmmdva2017” bij je bestelling

Tip: Lees ook zeker nog even de reviews over het Paleo Event (ook georganiseerd door Marinka, zo stoer!), lees over mijn bevindingen van de glutenvrije Maaltijdbox van Paleo Meal, wat ik kocht in de webshop van Paleo-Store (beide met leuke kortingscode!) en tot slot alles over het volledig gluten- en lactosevrije Paleo CaVé!

Heb je last van intoleranties, PDS of wil je gewoon wat gezonder leven? Het meisje met de voedselallergie gaat verder als beterdooreten.nl. Hier vind je allemaal leuke artikelen over deze onderwerpen en natuurlijk aansluitende glutenvrije, lactosevrije, suikervrije en gezonde recepten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *