Cake voor grapjassen

2016-04-05

Iehl, een cakeje met een gebakken ei erop!

Wedden dat je iedereen hiermee in de maling neemt?
Want eigenlijk is het helemaal geen gebakken ei…

Als je goed kijkt, zie je dat het een laagje marsepein is, met een halve abrikoos erop! Klinkt een stuk lekkerder toch?

De cakejes maak je met dit recept, voor ongeveer 12- 16 stuks.

Het gebakken ei maak je zo:

  • witte marsepein*
  • 1 blikje abrikozen op siroop
  • een rond stekertje of glas
  • deegroller

*Wil je liever geen marsepein gebruiken vanwege de suiker? Neem dan witte plakjes kokosbrood.

Rol als eerste de marsepein uit met een deegroller tot een mooie dunne plak. Snijd nu rondjes uit met een rond stekertje of gebruik een rond glas.
Laat de abrikozen in een vergiet uitlekken en dep goed droog met een keukenpapier.

Als de cakejes goed zijn afgekoeld kan je ze gaan bekleden met de plakjes marsepein. Als laatste leg je 1 abrikoos op de cakejes en klaar zijn ze!

Wie ga jij er mee foppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *