Jolijn 

Berghuis

Orthomoleculair voedingsspecialist

HMMDVA Shop

HMMDVA gelooft..

Wanneer slechte  voeding en leefstijl de oorszaak is van en groot deel van onze gezondheidsklachten, waarom laten we voeding en leefstijl dan niet het medicijn zijn?

HMMDVA gelooft dat voeding een medicijn kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan geneeskrachtige kruiden zoals gember of kurkuma. Maar niet alleen deze geneeskrachtige kruiden dragen bij aan onze gezondhied, ons dieet in het algemeen bepaalt of wij gezond zijn of niet.

Simpele voeding

In de HMMDVA shop ligt de focus op simpele voeding. Voeding zoals de natuur het bedoelt heeft. En voeding waar ons lichaam blij van wordt.

Door passie voor gezondheid en creativiteit combineren onze leverancies deze simpele voeding en vormen daarmee een …. product.

Alle producten zijn…

  • Lactosevrij
  • Glutenvrij/tarwevrij
  • Volkoren
  • Vrij van geraffineerde suikers
  • Vrij van chemische zoetstoffen
  • Vrij van E-nummers
  • Diervriendelijk
  • Duurzaam en waar mogelijk biologisch

Suppletie

Suppletie is geen vervanging van voeding maar een toevoeging. De kwaliteit van onze voeding gaat door massa productie achteruit. Hierdoor bevat onze voeding minder van de voedingsstoffen die we nodig hebben. Dit gat kunnen we opvullen met suppletie. Daarnaast kan suppletie ons lichaam net even die extra boost geven om de zelfhelende functie van het lichaam in gang te zetten.

Voeding voor de gevoelige mens

Sommige mensen kunnen ales zonder problemen in hun mond stoppen en andere niet…

Gevoelige mensen reageren gelijk op toevoegingen aan onze voeding. Denk bijvoorbeeld aan E-nummers, zoetstoffen of geraffineerde suikers. Daarnaast reageren gevoelige mensen vaak slecht op gluten en lactose. HMMDVA is een webshop speciaal voor deze gevoelige mensen. Hier kunnen jullie zonder zorgen lekker shoppen.

Wie is het Meisje?

Ik ben jolijn, orthomoleculair voedingsspecialist en ervaringsdeskundige op het gebied van voedselintoleranties.

De afgelopen 10 jaar heb ik me verdiept in het begrip voeding en gezondheid. Op jonge leeftijd werden er bij mij verschillende voedselintoleranties vastgesteld. Lastig wanneer al je vrienden alles zomaar in hun mond stoppen en jij overal over na moet denken. Gelukkig is mijn moeder orthomoleculair voedingsspecialist. Omdat zij over de kennis beschikt en een boekenkast vol interessante boeken heeft, heb ik veel geleerd over de verschillende diëten, intoleranties en gezondheidsklachten gerelateerd aan voeding. Hierdoor heb ik geleert dat een voedselintoleranties niet betekent dat je niet meer kunt genieten. Het tegenovergestelde, door mijn voedselintolranties ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding in het algemeen. Door mijn gezonde voedingspatroon heb ik veel meer energie om te genieten.

Daarnaast heb ik geleerd wat een gezond voedingspatroon allemaal met je lichaam kan doen. Ik geloof dat gezonde voeding leuk en vooral lekker is. Dit is dan ook de boodschap die op over wil brengen.

Via beterdooreten.nl deel ik mijn passie voor koken en gezonde voeding. Als voedingsspecialist ga ik samen met gevoelige mensen opzoek naar balans en een gezondvoedingspatroon. Een voedingspatroon die gezondheidsklachten aanpakt, duurzaam en lekker is.