Kookworkshops

Reacties uitgeschakeld voor Kookworkshops | september 28, 2015

Wat eten we vandaag?

Als het aan mij ligt: iets lekkers! Ik hou van koken met verse groente, fruit en kruiden uit onze moestuin. En anders de beste seizoensgroente die je maar kunt vinden!
Qua vlees: liever wat minder maar wel biologisch / scharrelvlees. En echt: je hoeft echt niet elke dag vlees te eten toch?

In ieder geval: Gezond en gevarieerd voor iedereen, zodat je niet meer “speciaal” hoeft te zijn en een apart bordje eten krijgt omdat je een voedingsallergie hebt.. 

Hoe je dit op een makkelijke manier doet, leer ik je graag tijdens één van onze diverse workshops. Je leert niet alleen heerlijke basisrecepten, je krijgt ook handige tips voor het vervangen van ingrediënten bij specifieke voedselallergieën en wat “gezondere” keuzes zijn.

De workshops vinden plaats in Haarlem, maar kunnen ook desgewenst op een andere locatie. De tijdsduur en kosten zijn in overleg; wij maken de workshop speciaal op maat voor je.

Heb je interesse en/of wil je meer info? Mail ons via info@hetmeisjemetdevoedselallergie.nl en wij nemen graag contact met je op!