Maar… eigenlijk heet ik gewoon Monique!

Iedereen met een voedselallergie zal dit herkennen, “bekend” staan om alles wat je niet mag eten, je zelfs soms opgelaten en bijzonder voelen wanneer je in gezelschap bent. De dikke tranen die stiekem opwellen als je uiteten bent en niets kan vinden op de menukaart. Of niet serieus genomen wordt..

Het hebben van een voedselallergie is niet leuk. Het enige positieve eraan is dat je nu (na waarschijnlijk een lange zoektocht) eindelijk weet welke items je uit je dieet moet schrappen om je goed te voelen. Rest alleen de uitdaging een nieuw en gevarieerd dieet te vinden.

De vraag “wat eten we vandaag?” kan ineens toch best lastig worden als je last hebt van voedselallergie. Als het aan mij ligt: iets lekkers! Waar geen gluten, lactose, mais en geraffineerde suiker in zit!

Op deze website wil ik iedereen op een makkelijke manier laten genieten van eten. Laat voeding voor je werken in plaats van tegen je. Wordt meer dan “het meisje / jongen met de voedselallergie”. Geen speciale gerechten voor jou omdat je toevallig een voedingsallergie hebt, maar gerechten die voor iedereen lekker zijn.

Het Meisje Met De Voedselallergie is een platform in wording om iedereen met vragen over voedselallergie verder te helpen. Met tips om recepten “allergie-proof” te maken en tips over producten en restaurant waar je zorgeloos van kan genieten.
Omdat er altijd heel  veel vragen zijn wat je nu wel en niet precies mag eten (nee, in aardappels en rijst zitten geen gluten, dus dat mag wel gewoon… ). Laat iedereen in je omgeving eens meelezen in onze recepten en vooral: laat je mening horen! Wat mis je qua eten? Wij gaan voor je op zoek! Heb je vragen? Stel ze!

Vanaf nu zijn we weer meer dan onze voedselallergie! Ik ben Monique en je kan mij ook alles vragen over films, boeken, reizen, vintage jurkjes etc. etc

Liefs!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

@jolijnberghuis