De laatste #decemberglutenvrij!

Jeetje wat is december voorbij gevlogen zeg! Het voelt nog als gisteren dat we “en masse” de #decemberglutenvrij adventkalender aankondigden, waarbij alle leuke glutenvrije bloggers van Nederland hun tips en recepten met jou delen.
Eerder deze maand, op de 10e, ging er al een vakje voor mij open en schreef ik over makkelijke toetjes en taarten. Want boven alles vind in de feestdagen zelf altijd vooral gaan over samen zijn en mooie herinneringen maken samen. En ben ik nu eenmaal gewoon een beetje luie chef. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan toch?

Oudjaardsdag

Op deze laatste dag van het jaar blik ik graag terug. Niet alleen om traditie getrouw een leuke nieuwsquiz te maken voor het feest van vanavond, maar ook kijk ik naar alle mooie momenten van het afgelopen jaar en tel ik mijn zegeningen. En sta ik stil bij de momenten die niet zo fijn waren (zoals bijvoorbeeld glutenfouten waar ik hier over schreef). Maar goed, van alle fouten leer je, je zet je schouders er weer onder en om 12 uur vanavond heffen we het glas (Thank God Champagne is glutenvrij…) en gaat er een mooie strik om 2016. Op naar 2017!

Goede voornemens

De meest gestelde vraag op Oud en Nieuw is natuurlijk: “Heb jij nog goede voornemens?” In mijn geval is het antwoord: JA! Meerdere zelfs..
Uiteraard ga ik nog steeds door met mijn missie om de Nederlandse Horeca te trainen op gebied van de Allergenen Wetgeving en koken voor mensen met een speciaal dieet. Daarnaast staat ook het live zetten van mijn Youtube kanaal op de planning (wat ik echt doodeng vind ahum…), er komt een te gekke winactie aan (tip: schrijf je vast in op onze nieuwsbrief) en voor wie het leuk vind: een heuse “eet-meer-groente-challenge”!

Maar voor we dat allemaal gaan doen, gaan we natuurlijk eerst nog even een grote stapel appelbeignets bakken. En een mooi feestje vieren met zijn allen! Neem gerust nog een snel kijkje op deze pagina voor wat lekkere hapjes mocht je nog inspiratie zoeken. Rest mij nu nog om jou enorm te bedanken voor alle leuke berichten, steun, feedback en liefde. Maak er wat moois van en graag tot in het nieuwe jaar!

P.s. De foto credits zijn voor creatieve duizendpoot Emmelou van het leuke blog Bakers & Fakers!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *