Help!! Een glutenvrije gast! Een veganist, iemand met lactose intolerantie of met diabetes! En nu?

Steeds vaker melden mensen met een speciaal dieet zich. Maar wat kan u nu aan wie te eten geven? Zijn er regels die hiervoor gelden? Welke producten en alternatieven zijn er? En welke vragen moet u stellen?
Op deze en alle andere vragen die u heeft omtrent koken voor mensen met een speciaal dieet en de allergenenwet, geven wij u antwoord! Wij hebben hiervoor een drietal trainingen ontwikkeld waarbij wij het hele team meenemen in de wereld van de allergenen.

Allergenen vs Hospitality
Mensen met een voedselallergie of een speciaal dieet zijn net gewone mensen; ze hebben vrienden, familie en speciale momenten die ze graag willen vieren. Maar waar zijn ze welkom?  Lekker koken kunt u al, maar weet u hoe u de menukaart standaard allergie-proof kan maken? En ook deze groep mensen naar uw restaurant te krijgen?
Een restaurant begin je niet omdat je snel geld wilt verdienen; net zoals “dit Meisje” heeft u een passie. Mensen mooie gerechten serveren en een belevenis creëren. Zo’n eentje waar ze nog eens voor terugkomen.
Mogen wij u helpen de ervaring van gasten in uw restaurant naar top niveau krijgen, zodat u de beste recensies krijgt?

Alles is te leren!
Misschien denkt u helemaal geen training nodig te hebben. Toch zult u verbaasd zijn als u de top 10 meest gemaakte fouten hoort
Wat serveert u bijvoorbeeld een kindje als lunch, die geen gluten en lactose mag? Met een bordje sla doe je ze geen plezier.. Bedenkt u zich eens wat u op de dessertkaart heeft staan… Staat daar iets op wat gluten- en lactosevrij is? Voor mensen met een voedselallergie is de dessertkaart met stipt op 1 de grootste frustratie!

De eerste twee tips heeft u nu vast gratis van ons gekregen. Bent u benieuwd naar de rest? Waar de NVWA op controleert? Naar hoe u een breder publiek kan gaan aanspreken? En hoe je van de Allergenen Wetgeving een kans maakt in plaats van een opgelegd “moetje”?
Het is makkelijker dan u denkt! Voorkom teleurstelling bij gasten en laat u zich door ons inspireren!

Dus, gewoon eens bellen of mailen; onze trainingen beginnen al vanaf € 195.- excl. BTW / reiskosten en gaan u zonder meer een hoop kennis en handel opleveren!

Introductietraining
Op 1 juni a.s. organiseert HMMDVA in samenwerking met de Koningklijke Horeca Nederland een introductietraining. U bent van harte welkom! Meld u zich snel aan want vol = vol

Datum:           Woensdag 1 juni 10:00 – 11:00 uur
Locatie:          Stay Okay Haarlem, Jan Gijzenpad 2
Kosten:          € 19,50 excl. BTW per persoon inclusief mini proeverij
Aanmelden:   info@hetmeisjemetdevoedselallergie.nl

@jolijnberghuis