Vegetarische risotto

2015-09-23

No more images found for this recipe!

    There’s nothing my home made risotto can’t fix!!

    Oké oké, het is een gerechtje waar je even de tijd voor nodig hebt maar het is de moeite waard, beloofd!
    Ik gebruikt graag de risotto van AH Excellent, volg gewoon de aanwijzingen op de verpakking en denk eraan dat als je het met kindjes eet de hoeveelheid wijn vervangt door bouillon (duurt nl paar uur voor alle alcohol eruit is..)
    Terwijl de risotto opstaat, probeer te multitasken door ondertussen je bonen of groente naar keuze te blanceren (in heet water koken, zo behoud je meer van de vitamine en smaak). Gooi ook eens een blokje groente bouillon bij dit water erbij voor een smaak explosie!
    Op het laatst roer je wat harde geraspte kaas naar keuze door de risotto en draai je het vuur uit. Meng voorzichtig je groente er doorheen en serveer met wat pijnboompitten. Misschien een klein beetje extra kaas maar is echt al romig en machtig genoeg.
    Uiteraard zijn er tig variaties mogelijk maar voor ons is dit precies zo’n lekker gerecht waar je totaal geen vlees bij mist (daarbij zijn peulen / bonen de perfecte vleesvervangers vanwege hoog gehalte ijzer en vitamine B)

    Enjoy! En niet vergeten steeds te blijven roeren

    Print Friendly
    Recipe Type:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Related Recipes:
    • alt= "vegetarische glutenvrije recepten"

      Glutenvrij en vegetarisch: alle recepten op een rij!

    • ovenschotel-zoete-aardappel

      Ovenschotel met zoete aardappel, spinazie en spekjes

    • pizzabites

      Makkelijk en gezond recept: pizzabites

    • mac-and-cheese

      Gezonde variant op de Mac ’n Cheese!

    • aspergesoep

      De makkelijkste en lekkerste aspergesoep ooit!