Magere lunch carpaccio

2016-01-25

No more images found for this recipe!

    Carpaccio kennen wij allemaal als lekker voorgerecht, maar wist je dat het ook een prima magere lunch is? Met een flinke hand rucola, wat pijnboompitten, verse peper. Mmmm het water loopt ons nu al in de mond..

    Men neme per persoon:

    • 100 g biologische rookvlees
    • Een flinke hand rucola
    • Parmezaanse kaas (let op lactose, oude Goudse kaas kan wel)
    • Pijnboompitjes
    • Zelf gemaakte pesto, alleen goede extra vierge olijfolie kan ook!
    • Verse gemalen peper

    Nu lijkt extra vierge olijfolie niet helemaal te passen bij de titel van een “magere” lunch. Deze lunch bevat echter weinig koolhydraten maar wel goede eiwitten / proteïne. De olijfolie zorgt voor de goede vetten die erg belangrijk zijn voor je!

    Eet smakelijk!

    Print Friendly
    Recipe Type:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Related Recipes:
    • zalm

      De 5 lekkerste zalmrecepten op een rij!

    • kikkererwten-salade-lba

      Zomerse kikkererwtensalade met feta en munt

    • tuna-melt

      Spicy “tuna melt” wrap

    • tonijnsalade

      Makkelijke tonijnsalade

    • maaltijdsalade

      Lichte maaltijdlunch met kip en asperge