Italiaans roerei

2016-01-31

No more images found for this recipe!

    Je weet wat ze zeggen over Italianen… Die roeren graag wat heerlijke kruiden door hun eitje ’s morgens!

    Wil jij ook de dag lekker beginnen met een heerlijk roerei? Dit is het recept!

    Per persoon heb je nodig:

    • 3 eieren
    • 1 tl el oregano
    • 1 tl tijm
    • 4 zongedroogde tomaten
    • peper
    • 1 el geroosterde pijnboompitten
    • evt. melk naar keuze
    • 2 tl kokosolie of ghee

    Verwarm de kokosolie of ghee (geklaarde roomboter) in een pan. Voeg de eieren toe en roer goed om. Voeg alle kruiden en tomaatjes toe en roer net zo lang tot alles gaar is. Houdt je van smeuïge roerei, voeg dan nog wat melk naar keuze toe.
    Serveer met lekker een handje pijnboompitten en evtueel wat verse basilicum.

    Buongiorno!

    Print Friendly
    Recipe Type:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Related Recipes:
    • alt= "glutenvrije pannenkoek"

      Baktip: Zo bak je de beste glutenvrije pannenkoeken!

    • 13129258_1563240497306487_1565542077_n

      Al mijn favorieten Paleo recepten op rij!

    • bosbessen-pannenkoeken

      Super lekkere blauwe bessen pannenkoeken

    • de-lekkerste-paasrecepten

      De lekkerste Paasrecepten op een rij

    • ei-bakjes

      Feestelijke ham ei bakjes uit de oven