Glutenvrije kip ei wrap

2015-10-25

No more images found for this recipe!

    Kip ik heb je! Ook al is het geen echte wrap gemaakt van tarwe of mais, lekker is ie wel! En goed voor na het sporten en snel klaar en lekker als lunch of als snack en gezond en…

    Hihi, je hoort het, wij zijn fan van deze heerlijke wrap!
    Per wrap gebruik je:

    • 1 gebakken ei met beetje peper
    • 2 of 3 plakjes kipfilet
    • 1 tl rode tapenade
    • Hand rucolasla
    • Kokosolie

    Bak als eerst je ei(eren) in wat kokosolie aan beide kanten. Breng op smaak met wat peper. Laat afkoelen. Leg de plakjes kipfilet dakpansgewijs over elkaar. Besmeer met de tapenade en verdeel de rucola erover. Leg het afgekoelde gebakken ei hier bovenop en rol op als wrap.

    Eet hem als ontbijt / lunch met nog lekker een groene salade en wat nootjes erbij voor een complete, voedende maaltijd. Als snack snijd je hem in reepjes met een prikker erin.

    Ps. Wist je dat het heel goed is om binnen 20 min na het sporten minimaal 20 gram eiwitten te eten? Dit bevorderd je spierherstel en eitjes zitten sowieso bomvol vitamines en mineralen. 20 gram is 3 eitjes of bijv. 250 gr kwark.

    Print Friendly

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

    Related Recipes:
    • alt= "glutenvrije pannenkoek"

      Baktip: Zo bak je de beste glutenvrije pannenkoeken!

    • ovenschotel-zoete-aardappel

      Ovenschotel met zoete aardappel, spinazie en spekjes

    • pizzabites

      Makkelijk en gezond recept: pizzabites

    • chocoladeijs

      Hoe maak je gezonde ijsjes?

    • 13129258_1563240497306487_1565542077_n

      Al mijn favorieten Paleo recepten op rij!