Glutenvrije Pizza bij Woodstone

By : | 1 Comment | On : mei 4, 2016 | Categorie : Het meisje test, Restaurant

woodstone-pizza-and-wine-logo-woodstone-pizza-an-wine

Nomnomnom… Ken je dat geluid nog dat koekiemonster altijd maakt? Als rasechte foodie kan ik er ook wat van. Maar laatst gebeurde er iets raars!

Waar ik normaal altijd met mijn camera in de handen klaar zit om een foto te maken van mijn eten, ben ik dit restaurant uitgelopen zonder mooi kiekje. Want stel je voor: je bent dol op pizza maar kan dit bijna nooit buiten de deur eten.
Sommige restaurants geven wel aan gluten vrije pizza te serveren, maar eigenlijk worden die bijna altijd in dezelfde oven gebakken als de gewone “glutenvolle” pizza’s. Dag glutenvrije pizza voor dit Meisje..

Bij Woodstone hebben ze het wel goed begrepen: hier gaan de glutenvrije pizza’s namelijk in een aparte oven! En nadat je dan de keuze hebt gemaakt welke van de duizend-en-een lekkere pizza’s je wilt, je een mooi glas wijn erbij besteld hebt, staat de pizza al in no time op je tafel!

En dan gebeurt het…
Je bent zo blij, zo verrast, je hebt er zoooo veel trek in… de pizza verdwijnt gewoon in een keer in je buik! Je hoort niet meer wat je tafel genoten zeggen (sorry nog daarvoor!), je bent namelijk even helemaal in de zevende hemel want: hoe fijn is dit! Een pizza die (denk ik) smaakt zoals ze in Italië gemaakt worden..

Met een meer dan gevuld buikje was het tijd om naar de bioscoop te gaan. Maar wacht eens… Zie ik daar nu op de menukaart staan dat ze ook nog een glutenvrije brownie hebben? Buik vol of niet; als ik de kans krijg een glutenvrij toetje te eten, dan laat ik die niet liggen! Mmmm…

Wow, complimenten voor Woodstone. Wat fijn dat mensen met coeliakie of een glutenintolerantie zo serieus genomen worden bij jullie! Snel weer eens terug gaan om een mooie foto te maken…

Wil je ook eens eten bij Woodstone? Je vindt restaurants in Haarlem, Hoofddorp en Almere

Ben je in Haarlem en wil je liever een glutenvrije hamburger eten? Lees dan snel de recensie over Rubens Burger!

Print Friendly
Share This Post!

Comment (1)

 1. posted by WOODSTONE Office on oktober 6, 2016

  Hoi meisje met de voedselallergie.
  Wat een onwijs leuk stukje heb je over ons geschreven, bedankt!
  We hebben deze ook meteen bij ons op de website geplaatst http://www.woodstonepizza.nl/in-de-pers/ want wij vinden dat je erg goed bezig bent met je blogs.
  Spread the word! 🙂
  Mvg, WOODSTONE Office

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *