By Lima Haarlem

By : | 0 reacties | On : december 1, 2015 | Categorie : Het meisje test, Restaurant

by Lima

Waarom zou je ontbijten tot 10u? Of pas taart eten bij “de koffie”? By Lima hebben ze het slim aangepakt; je bent hier de hele dag door meer dan welkom voor een lekker biologisch ontbijt (ook glutenvrij of vegan!) en heerlijke zelf gemaakte taarten (vrij van e-nummers, geraffineerde suikers en veelal gluten- en lactosevrij).

Wat staat er nog meer op de menukaart?

Naast al het zoete lekkers staan er goed vullende maaltijdsalade met lokale groentes, een hartverwarmend kopje soep of een lekkere borrelplaat op de kaart. Voor wie brood mag: hier worden de plakken lekker dik gesneden voor je. Ook is het mogelijk een glutenvrije of zelfs vegan high tea te nuttigen!

Verder staan er op het menu verse (slowjuice) sapjes, heerlijke biologische wijnen, een vriendelijke glimlach van het personeel èn de inlogcode voor de Wifi. Ideaal als je wat wilt werken!

Eindoordeel:

Of wij dan niets negatiefs te zeggen hebben? Zeker wel, deze fijne hotspot sluit namelijk om 18u. Maar dat is misschien maar beter ook want anders ga je er helemaal nooit meer weg! Daarnaast kan het soms even wachten zijn op een plaatsje maar als je dan zit, zit je ook goed!

Neem zeker dus eens een kijkje als je in Haarlem bent, je vindt By Lima in de Zijlstraat. Meer info: www.by-lima.nl

Print Friendly
Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *