Allergenen training / cursus

Reacties staat uit voor Allergenen training / cursus | april 14, 2017

Steeds vaker melden mensen met een speciaal dieet zich. De een met een echt dieet vanwege een allergie of ziekte, de ander vanwege een bepaalde overtuiging.

– Wat kan u nu aan wie te eten geven?
– Zijn er regels die hiervoor gelden?
– Welke producten en alternatieven zijn er?
– Hoe kan je hier standaard op inspelen en zo een groter publiek aanspreken?
– En welke vragen moet u stellen?

Op al deze vragen omtrent koken voor mensen met een speciaal dieet en de inhoud van de Allergenen Wetgeving, geven wij u antwoord! Wij hebben hiervoor een drietal trainingen ontwikkeld waarbij wij het gehele team meenemen in de wereld van de allergenen. Verkoop geen “nee” meer en grijp al die dieetwensen aan om uw bedrijf te profileren! Er is echt meer mogelijk dan u denkt.

Meer informatie:
Ontvang geheel vrijblijvend gratis onze brochure door onderstaand formulier in te vullen.
Of vraag onder het formulier direct 1 van onze pakketten aan.

Pakketten:

Basis training
€ 195,-
Wat houdt de Allergenen Wetgeving in?
Wat zijn allergenen?
Top 10 meest gemaakte fouten en hoe deze om te buigen
Productkennis
1001 onmisbare tips
Allergenen handboek
Allergenen shortlist voor menukaart
Duur: 2 uur op locatie naar keuze
Certificaat
 
 
 
 
 
 
 
 
Aanvullende training keuken
€ 450,-
Wat houdt de Allergenen Wetgeving in?
Wat zijn allergenen?
Top 10 meest gemaakte fouten en hoe deze om te buigen
Productkennis
1001 onmisbare tips
Allergenen handboek
Allergenen shortlist voor menukaart
Duur: 2x 2 uur op locatie naar keuze
Idem aan basis training + 2 uur durende training met keukenbrigade:
Analyse menukaart en evt. aanpassing
Analyse keuken situatie (met oog op kruisbesmetting)
Desgewenst: korte kookclinic / proeverij
Certificaat
 
 
 
 
Uitgebreide training
€ 695,-
Wat houdt de Allergenen Wetgeving in?
Wat zijn allergenen?
Top 10 meest gemaakte fouten en hoe deze om te buigen
Productkennis
1001 onmisbare tips
Allergenen handboek
Allergenen shortlist voor menukaart
Duur: 2x 2 uur op locatie naar keuze
Idem aan basis training + 2 uur durende training met keukenbrigade:
Analyse menukaart en evt. aanpassing
Analyse keuken situatie (met oog op kruisbesmetting)
Desgewenst: korte kookclinic / proeverij
Analyse website en social media
Tips voor Facebook en Instagram
Custom made kaartenset (100 st)
In overleg: vermelding op onze site en social media kanalen
Certificaat

Contactgegevens:

Het Meisje met de voedselallergie (HMMDVA)
Reigerstraat 94
2025 XE Haarlem

e Info@hetmeisjemetdevoedselallergie.nl
t  06-39125992
KVK 65068629




Print Friendly